15 серпня 2015 р.

Як одягаються в Нью Йорку

Нью Йорк входить в десятку самих великих міст на Землі, і люди одягаються тут згідно свого земного статусу. Тут немає ніяких правил, а якщо є, то вони тут самі створюються.
Fashion in New York
Цього дідуся в елегантному вечірньому платті знають всі, хто буває в центральному парку.

Більшість населення ще в минулому столітті зрозуміло, що красота - поняття відносне і тому одягаються тут з натиском на практичність.

Погляд і думки оточуючих залишаються з оточуючими. Дуже багато people хоче виділитись, тому що Нью Йорк - це місто фейків і люди натягують одяг на себе так, щоб у туриста нижня щелепа відтягнулася до тротуару. Деколи і відтягується, такої сміливості і вміння одягатися ви не знайдете ніде.


Особливо весело тут літом, коли проводяться різні фестивалі. Літом багато туристів і місто перетворюється в нескінченний кольоровий театр.
Великий вплив на "моду" в Нью Йорку робить те, що місто багатонаціональне і люди з різним достатком, плюс сотні тисяч туристів і театр мод починається.
Тут можна зустріти арабку в чорному, без єдиної вентиляційної дирочки в цій купі чорних лахів, зашморканих і затоптаних внизу, в тій частині, що тягнеться по тротуару; тут можна зустріти індуску в національному одязі, вони завжди при повному параді; леді в діловому костюмі, на високій шпильці в тоненьких панчохах, із сумочкою за пару штук баксів;  тут зустрінете підлітка в порваних штанах, і щоб було видно верх сраки.

Для місцевого жителя, зазвичай, ранок в'ялий і сонний, як усюди. Офісний планктон в пожмаканих костюмах летить на роботу.
В метро: У багатьох в руках кава, багато читає. 
Дамочки бальзаківського віку)

Лисий китаєць читає Достоєвського
Деякі дами наводять макіяж на ходу, смішно риючись в чарівних сумочках справжніх жінок. І чого там тільки немає)... як сумочка для інструментів, якщо дамочка дістане пласкогубці - не здивує)
Mедсестри їздять на роботу в робочій, стерильній формі; будівельники в зацементованих штанах; маляри і художники в одязі кольору палітри (деякі прямо кісточки витирають в штани спеціально); клоуни їздять теж в робочому одязі; робітники автосервісу в метро не їздять, але носять зашмірений одяг з потьоками масла.
Будівельник і медсестра

Доктор і художник

Мова тут іде про ту частину населення, яка їздить на метро (також в Нью Йоркському метро їздять багаті, живуть бомжі), яка пере свій одяг в ландроматах (спеціальні пральні). Люди не паряться тим, що червона вимнута сорочка не підходить до подертих зелених штанів. Люди спішать на роботу), хапають що під рукою, натягують на себе і біжать, біжать...
Це Нью Йорк)

Окремо можна написати про зачіски і волосся. Тут все ідеально, не предерешся. Між іншим по волосах легко можна відрізнити троха старшу Нью Йоркську пані  з одноліткою із СРСР.
Типові старші американки). Все зручно, легко і просто

Зачіска пані із совдепу обов'язково коротка, деколи як обскубана курка, волоси завжди пофарбовані як попало. Але про це буде написано окремо.
Взуття - це щось, дуже цікаво і запутано. Окрема тема, чекайте)

Немає коментарів:

Дописати коментар